Laat U inspireren

Bart van Leeuwen combineert zijn presentaties, lezingen en seminars met humor en interactie. Hij neemt zijn luisteraar mee in zijn bijzondere leven als brandweerman. Een jongensdroom, een spannende, maar ook een verrassende wereld. Volop in ontwikkeling. Als brandweerman weet je nooit wat de dag je zal brengen. Soms routine, maar ook absurditeiten, zwarte zwanen.

Naast brandweerman is Bart een ervaren software architect en ondernemer. Een maatschappelijk verantwoord ondernemer, die het leven van de brandweerman een beetje veiliger wil maken.

Geen langdradige powerpoint presentaties

Bart wil mensen met zijn presentaties graag inspireren en aan het denken te zetten. Bart belicht onderwerpen van diverse kanten en wil zo mensen inspireren. Geen slaapverwekkende powerpoint presentaties, maar mooie visuals, pakkende foto’s en een spannend verhaal!

Humor en interactie

Mensen moeten geprikkeld worden om anders te gaan denken. Daarom gebruikt Bart in zijn presentatie veel humor en persoonlijke verhalen. Hierdoor blijft het verhaal hangen. Bart stuurt aan op interactie, hij wil mensen aan het denken zetten en laten discussiƫren.

Naast een veelgevraagd spreker en inspirator is Bart van Leeuwen ook een enthousiaste dagvoorzitter, presentator, discussieleider en panel- of debatdeelnemer. Laat u inspireren en neem voor de mogelijkheden contact met ons op.