WIJ ZIJN KNOWLEDGE GRAPH EXPERTS

Knowledge Graph Technology focust op de informatie architectuur die alle beschikbare data silo’s in een organisatie op kennisniveau met elkaar verbindt,
dit stelt zowel mens als machine in staat om de context van de informatie te begrijpen.
Het maakt nieuwe en slimme oplossingen mogelijk en inzichtelijk voor organisaties.

WAT IS GRAPH TECHNOLOGIE?

In de afgelopen jaren heeft Bart van Leeuwen tijdens verschillende presentaties en workshops de concepten van graph technologie en linked data uitgelegd. In deze webinar heeft hij al het materiaal wat de afgelopen jaren gebruikt is samen gevoegd tot een laagdrempelige introductie over graph technologie en linked data.

EEN KOWLEDGE GRAPH STELT U IN STAAT OM ...

... DOORBREEK DATASILOS

Geen enkele gegevensbron is opzichzelf waardevol, het combineren van meerdere gegevensbronnen toont echt de waarde van alle gegevens die voor u beschikbaar zijn.

... ONTDEK VERBINDINGEN

Door de relaties in uw gegevens te onderzoeken, kunt u onbekende correlaties vinden en optimalisaties doorvoeren.

... CREËER INZICHTEN

Met nieuw gevonden verbindingen creëert u inzicht in de prestaties van uw afdeling.

...VERANTWOORDING

De gecombineerde datasets met hun verbanden die tot inzichten leiden, helpen u bij het maken van dashboards en rapporten waarmee u uw prestaties kunt weergeven.

"Mijn angst is dat er iets met mijzelf of mijn collega's gebeurt en we er later achter komen dat als we alle data tot onze beschikking hadden we het ongeluk hadden kunnen voorkomen."

- Bart van Leeuwen - CEO of Netage B.V. and senior firefighter
Netage B.V. is een wereldwijde leverancier van innovatieve data oplossingen voor de brandweer. Wij zijn geïnspireerd door onze bezorgdheid dat 'Er iets kan gebeuren met brandweerlieden of het publiek dat ze bedienen en later bekend word dat de informatie die nodig was om het ongeval te voorkomen beschikbaar was, maar niet toegankelijk was voor de brandweerlieden wanneer ze het nodig hadden.' De oplossing voor dit probleem zit niet alleen in slimme gadgets en apps, maar vooral in een solide informatiearchitectuur die de werking van de brandweer over het volledige spectrum van zijn missie zal helpen verbeteren, mensen en eigendommen beschermen.