Workshop Eden Prairie Minneapolis

ep_fire_logoAfgelopen weken heeft Netage een grote verkenningsreis gemaakt door de VS. Er is marktonderzoek gedaan en er zijn brandweerkorpsen door de hele Verenigde Staten bezocht om onze producten te presenteren.

In Eden Prairie Minneapolis heeft Bart van Leeuwen namens Netage een workshop gegeven aan ‘Fire Chiefs’ en IT verantwoordelijken van brandweer korpsen in Minneapolis en omgeving. Een groep van ongeveer 20 mensen heeft met grote interesse naar het verhaal van Bart geluisterd. Bart heeft uitgelegd wat termen als ‘Big Data’ en ‘Smart Data’ precies betekenen en welke gevolgen dit allemaal voor de brandweer kan hebben. De uitleg van Bart was een uitgangspunt voor goede discussies en het inzichtelijk maken van de problemen op het gebied van data verwerking bij de brandweer. Tijdens de ‘coffeebreaks’ werd duidelijk dat het heldere verhaal van Bart zeer werd gewaardeerd en werden de mogelijkheden tot samenwerken al doorgesproken.

Tot slot heeft Bart ook nog een uitgebreide demo van de RESC.Info producten van Netage gegeven waar veel positieve reacties op kwamen.

img_20161007_090240